Aan de rand van het betoverende Meetjesland liggen twee prachtige half vrijstaande huizen klaar om verwelkomd te worden als een nieuw thuis. Bij binnenkomst in deze prachtige huizen word je verwelkomd door een moderne en open indeling die ruimte en comfort ademt. De begane grond verwelkomt je met een lichte en luchtige woonkamer, een volledig uitgeruste keuken en een eetgedeelte dat perfect is voor gezellige diners en familiebijeenkomsten.
Op de bovenverdieping bevinden zich de drie ruime slaapkamers, waarvan één mogelijk kan worden omgetoverd tot een thuiskantoor of studeerkamer. De veelzijdige zolder, bereikbaar via een vaste trap, biedt extra ruimte voor opslag, een speelruimte of een hobbyruimte - de mogelijkheden zijn eindeloos.
Moderne voorzieningen zoals vloerverwarming, energiezuinige apparaten en hoogwaardige afwerking zorgen voor het ultieme comfort en gemak in deze huizen. Geniet van het groen om je heen, terwijl je toch gemakkelijk toegang hebt tot alle voorzieningen die je maar kunt wensen, zoals winkels en scholen in de buurt. Met goede verbindingen naar Gent en Antwerpen via R4, ben je altijd verbonden met de bruisende steden terwijl je geniet van de rust van het Meetjesland. Deze huizen zijn niet zomaar huizen; ze zijn een verhaal van comfort, stijl en gemak, gelegen op een ideale locatie. Grijp nu je kans en maak van deze huizen jouw thuis! Lot 14 en 15 van onze verkaveling in Ertvelde zijn instapklaar bij akte. 
Lastenboek Lot 14
Lastenboek Lot 15
Plan Inplantingsplan Lot 12 ... Lot 16
Plan Plannen Lot 14
Plan Plannen Lot 15
Plan Verkavelingsplan Lot 1 ... Lot 19
< terug naar overzicht

Geven wij vorm aan uw bouwplannen?

contacteer ons

056 980 271  |  info@planenbouw.be