Een tevreden familie uit Lochristi

Omdat we graag wilden bouwen, waren we al geruime tijd op zoek naar bouwgrond in Lochristi. Bij toeval viel ons oog op een mooi gelegen stuk grond, zonder bouwverplichting, in Lochristi. Quasi onmiddellijk namen we een optie en begon de zoektocht naar een bouwfirma die ons kon helpen met een “sleutel op de deur” formule.

We bezochten een aantal potentiële kandidaten, waaronder de firma Plan & Bouw.

Al van bij het eerste verkennend gesprek zat het gevoel goed. We kregen van de zaakvoerster, mevrouw De Feyter, uitgebreide en duidelijke informatie over hun werkwijze, de mogelijkheden en  het stappenplan. Dit eerste gesprek, maar ook de daaropvolgende contacten gaven ons veel vertrouwen in de firma Plan & Bouw. Bovendien vernamen we goede kritieken over Plan & Bouw bij door ons bevraagde recente bouwers. De keuze was dus snel gemaakt om met Plan & Bouw in zee te gaan.

In de voorbereiding en vooral tijdens de uitvoering van de werken, stond werfcoördinator Alain ons bij. Zijn aanpak was zonder meer professioneel te noemen. Alain was zo goed als 24/7 voor ons bereikbaar en bijzonder flexibel in last-minute wijzigingen/gedachten die een nieuwbouw met zich meebrengt .  Het gehele bouwproject verliep binnen de vooropgestelde timing en was voor ons een aangenaam traject.

Ondertussen wonen we hier nu een 6-tal maanden en we zijn nog steeds enorm tevreden. Vanaf het verkennend gesprek tot de nazorg heeft Plan & Bouw ons op elk vlak optimaal begeleid. We kunnen hen dan ook alleen maar aanbevelen bij potentiële bouwers.

 

Youri, Heidi & Victor – Merelput (Lochristi)

 


< Terug naar overzicht