Ons werkgebied

Onze focus ligt op grondontwikkeling en bouwactiviteit in de provincies Oost- en West-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en Antwerpen.

 

Onze aanpak

De bouwactiviteit is opgesplitst in aankoop en ontwikkeling van gronden, bouwen naar de wens van de klant (à la carte), realisatie van totaal projecten met koopwoningen, aanbod realiseren voor de investeringsmarkt en het zoeken naar samenwerkingen voor realisatie van die bouwactiviteiten.

  • Qua woonvormen zoeken we telkens naar het juiste product op de juiste plaats.
  • Grondgebonden woningen, meergezinswoningen, kantoren, dienstgebouwen of commerciële ruimtes zijn ons aanbod. Deze worden steeds verankerd in een kwalitatief stedenbouwkundig plan.
  • Door een evenwichtige mix van woontypes binnen onze totaalprojecten trekken we een zeer gevarieerd publiek aan qua budget, gezinssamenstelling, leeftijd en dit voor zowel de private markt als voor de verhuurmarkt.
  • Sinds de oprichting kent ons bedrijf een gestadige groei.

 

 

 

Ons team

Ons team bestaat uit een 25 tal medewerkers die gedrevenheid, correctheid en inzet hoog in het vaandel dragen. Door die kleine bedrijfsstructuur is er snelle communicatie en een sterke klantenbetrokkenheid. Hierdoor wordt een vlot bouwproces gegarandeerd. Mede door die familiale aanpak hebben we een tevreden klantenbestand. Ook door een vijftal eigen metsersploegen kunnen we garant staan voor vakmanschap, kwaliteit en klantgerichtheid. 

Efficiëntie en de zorg voor kwaliteit maakt ons en onze klanten gelukkig.

Onze persoonlijke inzet vormt de rode draad in onze vakkundige begeleiding.

Heeft u vragen over onze onderneming,
onze aanpak of ons aanbod?

 

Wij staan altijd paraat
met een woordje uitleg!

Ik wil meer informatie