Haasdonk – Bunderhof

Ontdek de moderne architectuur van ons nieuw project in Haasdonk! De woningen in het Bunderhof zijn ideaal gelegen, met een snelle verbinding naar de E17 en de N70. Stap binnen in een ruime woonkamer met open keuken, voorzien van alle comfort. De woningen hebben een inkomhal, toilet, berging en sommige hebben zelfs een handige bureauruimte. Alle woningen beschikken over een inpandige garage voor extra gemak.
Op de bovenverdieping vind je 3 gezellige slaapkamers, een bureauruimte of extra berging, een badkamer en nog een apart toilet. Dankzij de vaste trap naar zolder heb je toegang tot een veelzijdige ruimte die als vierde slaap kamer, speelruimte of hobbyruimte kan dienen. Geniet van de moderne architectuur en hoogwaardige afwerking van deze prachtige woningen in Haasdonk! Maak jij binnenkort jouw thuis hier? Neem snel contact opkamer kan dienen. Wees er snel bij, want woning C5 is al verkocht!
De overige woningen kunnen op maat worden afgewerkt of wind- en waterdicht worden aangekocht. Mis deze kans niet om te investeren in jouw droomhuis!


< Terug naar overzicht